Gymshark 66 | FAQs

Gymshark 66 | FAQs

Categories

DE UITDAGING WORDT GEMAKKELIJKER VOOR JE GEMAAKT

ALS JE EEN VRAAG HEBT OVER GYMSHARK 66, VAN INSCHRIJVINGSDETAILS TOT DE PRIJZEN, BEN JE WAARSCHIJNLIJK NIET DE ENIGE.

GELUKKIG STAAN WIJ VOOR JE KLAAR OM ZE ALLEMAAL TE BEANTWOORDEN, ZO NIET? LAAT HET ONS WETEN MET EEN REACTIE HIERONDER!

- MAAR EERST -

Welke betere manier om uit te leggen wat #Gymshark66 (het belang en de waarden ervan) is dan van de mensen die de uitdaging daadwerkelijk representeren?

KLIK OP AFSPELEN + WORDT DEEL VAN DE WERELDWIJDE COMMUNITY DIE ZICH INZET VOOR VERANDERING

We weten dat het vervelend is maar als je merkt dat je doelloos uit het raam zit te staren of wanneer je toevallig vijf minuten over hebt, neem dan even de tijd om de Algemene voorwaarden van #Gymshark door te nemen.

Het is de moeite waard... geloof ons maar. (Om eerlijk te zijn, kun je er zelfs achter komen wat je kunt winnen *zucht*).

* Gymshark 66 bestaat uit verschillende competities waaraan je kunt deelnemen. Alle Gymshark 66-wedstrijden zijn onderworpen aan onze algemene voorwaarden die je hier kunt vinden! *

LET OP: ALLE DATUMS EN TIJDEN ZIJN GESCHREVEN IN EEN ENGELS FORMAT.

WAT IS GYMSHARK 66?

Gymshark 66 is het 66-daagse evenement waar we je samen uitdagen om je leven te veranderen door positieve gewoontes aan te leren die een levenslang meegaan. Of deze gewoontes nu voor je geest, je lichaam of je ziel zijn, Gymshark 66 juicht elk doel en elke stap die ervoor wordt gezet toe. 

Gymshark 66 is de afgelopen twee jaar de katalysator geweest om duizenden mensen te helpen een gezonde levensstijl te ontwikkelen, een fitnessavontuur te beginnen en hun nieuwjaarsdoelen te verslaan.

Dit evenement gaat niet alleen over fitnessuitdagingen en fysieke veranderingen - je kunt op zoek zijn naar trainingsmotivatie om spieren op te bouwen, een gezonder gewicht te krijgen of om voor een triatlon te trainen. Of het kan een ander soort gezonde levensstijluitdaging zijn, zoals de tijd nemen om te mediteren, voedzamere maaltijden maken of gewoon de tijd nemen om gezonde gewoontes aan te leren. Wat je persoonlijke uitdaging ook is, het is hoog tijd om je ermet Gymshark 66 voor in te zetten.

WANNEER BEGINT GYMSHARK 66/ WANNEER EINDIGT GYMSHARK 66?

Gymshark 66 2020 begint op 1 januari om 00:00 GMT en eindigt op 6 maart om 23:59 GMT..

Klik hieronder om te zien hoe laat #Gymshark66 begint en eindigt in jouw land! (Voeg gewoon het land waar je woont aan de rechterkant toe om de overeenkomstige start-/ eindtijd te vinden). Als je nog steeds niet zeker bent, stuur ons dan een bericht in het reactie hieronder weergeven - we helpen je graag verder!

1 januari: Begintijd
6 maart: Eindtijd

HOE KAN IK MIJ INSCHRIJVEN BIJ GYMSHARK 66?

Jezelf inschrijven is eenvoudig, bedenk de redenen om dit niet te doen en verander deze in de redenen waarom wel ...

 1. Download hier je gratis kaart(en) van de #Gymshark66 hub. (Je hebt er twee nodig - een voor je eerste foto/ inschrijving, en één voor je definitieve foto/ inschrijving). Als je jouw kaart niet kunt afdrukken, kun je er een zelf maken - we hebben uitgelegd wat je in de onderstaande vraag moet aangeven!
 2. Schrijf op jouw kaart de gewoonte/ het doel dat je tijdens de 66 dagen wilt bereiken.
 3. Je hebt vanaf 1 januari, 00:00 GMT tot 6 januari 23:59 GMT de tijd om een foto van jezelf met de kaart in je hand te uploaden naar Instagram, Twitter of naar de Facebook-communitygroep van Gymshark. Zorg ervoor dat je @Gymshark/ #Gymshark66 op je bericht is getagd en dat een bewijs van datum op je kaart staat (bijv. 1-1-2020). Dit is jouw inschrijving.
 4. Tijdens de Gymshark 66 Challenge moet je minimaal 2 keer per week posten op de belangrijkste feed van je gekozen sociale media-account om aan te tonen wat je doet om je belofte waar te maken. Dit kan via trainingsvideo's of foto's van je progressie - vergeet niet ons te taggen met @Gymshark/ #Gymshark66.
 5. Op 6 maart (06/03/20) moet je de laatste Gymshark 66-foto van jezelf met kaart uploaden voor 23:59 GMT. Nogmaals, zorg ervoor dat je een datumbewijs toevoegt (06/03/20) en ons tagt met @Gymshark/ #Gymshark66. Deze foto is een herinnering van het einde van je avontuur.

IK HEB GEEN PRINTER OM DE GYMSHARK 66-KAART AF TE DRUKKEN, KAN IK TOCH DEELNEMEN?

Natuurlijk!

Als je de Gymshark 66-kaart niet kunt afdrukken, kun je er zelf een maken! Zorg er alleen voor dat je het volgende aangeeft, zodat je inschrijving geldig is:

 • @Gymshark en #Gymshark66 
 • Jouw inschrijvingsdatum (deze moet liggen tussen de volgende datums: 1 januari 2020 [00:00 GMT] - 6 januari 2020 - [23:59 GMT])
 • Jouw kaart - het doel/ de gewoonte die je tijdens de 66 dagen wilt realiseren

Dit jaar wilden we je iets concreets geven, iets over Gymshark 66 dat je fysiek kunt pakken, personaliseren en waar je mee kunt experimenteren. Als je geen printer hebt, is dit GEEN excuus om Gymshark 66 over te slaan. 

Wees creatief! Gebruik post-it notities, schrijf je voornemen op een oud t-shirt of scheur eenvoudig een pagina uit een notitieboekje - hoe je het ook doet, vertel ons jouw redenen waarom en leer met Gymshark 66 een positieve gewoonte aan die een leven lang meegaat. 

WAT ZIJN DE INSCHRIJVINGSDATUMS VOOR GYMSHARK 66?

Om in aanmerking te komen om Gymshark 66 te winnen (het is tenslotte een uitdaging - lees door om te zien wat je kunt winnen), moet je je inschrijvingsfoto tussen 1 januari 00:00 GMT en 6 januari 23:59 GMT uploaden. Deze foto moet er een zijn van jezelf met de kaart in je hand!

Je moet je laatste Gymshark 66-foto uploaden op 6 maart, voor 23:59 GMT. Deze foto moet er een zijn van jezelf met de tweede kaart in je hand! We zullen de datums controleren, dus gaan valsspelen! 

Als je je deelnamefoto uploadt vóór 1 januari 00:00 GMT of na 6 januari 23:59 GMT, is je inschrijving niet geldig. Evenzo, wanneer je je laatste Gymshark 66-foto uploadt na 6 maart 23:59 GMT, wordt je inschrijving niet meegeteld. 

Om aan de veilige kant te blijven, raden we je aan een paar - misschien 3 of 4 - reminders in je agenda te zetten!

IS ER EEN LEEFTIJDSBEPERKING OM MEE TE KUNNEN DOEN?

Ja! We hebben het al eerder gezegd en we zullen het nog een keer herhalen, Gymshark 66 is voor iedereen, overal, maar dit jaar om juridische redenen moet je 18 jaar of ouder zijn om deel te nemen aan # Gymshark66.

Vergeet niet dat dit niet alleen gaat over fitnessuitdagingen en fysieke veranderingen - neem de tijd om erachter te komen wat je wilt bereiken tijdens deze 66 dagen. Kost het tijd om na te denken door middel van meditatie? Zou het kunnen dat je een nieuw persoonlijk record wilt bereiken?

Wat je persoonlijke uitdaging ook is, het is hoog tijd om je er met Gymshark 66 voor in te zetten.

KAN IK NOG STEEDS DEELNEMEN AAN GYMSHARK 66 ALS IK DE INSCHRIJVINGSDATUM MIS?

Absoluut! Gymshark 66 gaat over meer dan alleen winnen, het gaat over het veranderen van je leven door positieve gewoontes aan te leren die een leven lang meegaan.

Dus als je de ingangsdatum (01/01/20 GMT - 06/01/20 GMT) mist, hoewel je dan geen kans maakt om te winnen, is het nooit te laat om mee te doen. Word lid van de steeds groeiende, wereldwijde community die zich inzet voor verandering, en begin een nieuw avontuur.

HOE KIES IK EEN DOEL/ MOET JE EEN DOEL HEBBEN OM AAN GYMSHARK 66 MEE TE KUNNEN DOEN?

We moedigen iedereen die aan #Gymshark66 deelneemt aan om een doel te bereiken - of het nu gaat om het verbeteren van je algehele welzijn, je fysieke fitheid of gewoon om creatiever te worden, je doel moet jou persoonlijk iets zeggen. Laat je niet onder druk zetten door wat je op sociale media ziet - doe wat het beste voor jou is!

Neem de tijd voordat #Gymshark66 begint te experimenteren met wat je leuk vindt en wat je de motivatie zal geven om door te gaan. De sportschool is niet voor iedereen, dus probeer een paar nieuwe lessen uit en vind iets waar je echt om geeft.

De eerste stap bij het kiezen van je doel, is te beslissen wat je precies wilt bereiken/ behalen met je avontuur. Vergeet niet dat dit niet speciaal fysiek hoeft te zijn.

De tweede stap is het opstellen van een actieplan. Nu je je eigen poolster hebt - het enige grote doel dat je probeert te bereiken - moet je het opsplitsen in kleinere, concretere stappen. Zie het als stapstenen: in week één wil ik *kleine stap invoegen* bereiken, in week zes wil ik *grotere stappen* invoegen.

Na het stellen van je doelen zijn geduld en doorzettingsvermogen de sleutel tot succes. Wees geduldig met jezelf en je lichaam, begin rustig aan om blessures te voorkomen en geniet van wat je wilt doen!

MOET MIJN INSCHRIJVING VOOR GYMSHARK 66 EEN FOTO VAN MIJZELF ZIJN?

Ja! We zijn geen stalkers, beloofd ... maar jouw Gymshark 66-inschrijvingsfoto moet wel van jezelf zijn met de kaart in je hand. 

Of het nu een selfie is, een foto van jezelf, gemaakt met zelfontspanner of je hebt iemand overgehaald om een foto van jou te maken; laat ons zien wie je bent en wat het bereiken van je doel in 66 dagen voor jou zou betekenen.

MOET IK GYMSHARK-KLEDING DRAGEN OM ME BIJ GYMSHARK 66 IN TE KUNNEN SCHRIJVEN, OF MAG IK ANDERE MERKEN DRAGEN?

Simpel gezegd, nee. Ondanks het feit dat dit een Gymshark uitdaging is, begrijpen we volkomen dat niet iedereen die aan Gymshark 66 wil deelnemen, Gymshark kleding in zijn kast heeft, afhankelijk van je doel, is gymkleding misschien niet de meest geschikte kleding ... 

Camo Seamless tijdens het trainen om een persoonlijk zwemrecord te verslaan? Beter niet.

Dus nee, we zullen niet beledigd zijn als je geen Gymshark kleding draagt. Draag waar je je comfortabel in voelt, en als dat Gymshark is ... nou, dat is dan weer mooi meegenomen. 

MOET IK NAAR SOCIALE MEDIA UPLOADEN OM AAN GYMSHARK 66 DEEL TE KUNNEN NEMEN, EN ZO JA, WELKE KANALEN?

Ja! Om deel te nemen en ervoor te zorgen dat je inschrijving bij Gymshark 66 geldig is, moet je je inschrijvingsfoto, je definitieve foto en 2 foto’s per week uploaden en je avontuur documenteren naar één van de volgende Social Mediakanalen:

Hoewel we het erg leuk vinden als je je uitdaging deelt op elk denkbaar Social Mediaplatform, stelt het ons in staat om je hele avontuur net wat makkelijker te volgen en te documenteren als je dat op maar één platform doet. Dit betekent dat meer van je berichten te zien zullen zijn door het altijd belangrijke Social Media Team van #Gymshark66.

WAT MOET IK DOEN WANNEER IK TIJDENS GYMSHARK 66 GEBREK AAN MOTIVATIE BEGIN TE KRIJGEN?

66 dagen achter elkaar iets proberen te doen is geen gemakkelijke taak; je mentaliteit en je doorzettingsvermogen zullen ongetwijfeld op de proef worden gesteld. Onthoud op de dagen dat je niet wilt doorgaan dat, hoewel je dit voor jezelf doet, je niet alleen bent.

Gedurende deze 66 dagen beloven we je te helpen je zwakke momenten in lessen om te zetten, dus als je je niet zo lekker voelt of behoefte hebt aan wat motivatie tijdens je Gymshark 66-uitdaging, raden we je aan om ten minste een van de volgende sites te proberen:

 • Gymshark Spotify -> voor de dagen dat je gewoon niet de juiste song kunt vinden om te trainen, of om in te grijpen, we staan voor je klaar.
 • The #Gymshark66 Hashtag -> soms helpt het om te zien wat andere mensen tijdens hun 66 dagen hebben gedaan - probeer #Gymshark66 op Social Media te vinden voor wat inspiratie.
 • The Gymshark Community Facebook Page -> hier vind je de community die zich inzet voor verandering Er worden tips gedeeld, progressie getoond en motivatie gegeven, er is geen plek zoals deze, echt waar.
 • The Gymshark App -> Ben je je huidige training zat? Mix het een beetje met de Gymshark Conditioning App en volg een van onze trainingsprogramma's voor sporters!

WAT GEBEURT ER ALS IK MIJN DOEL AAN HET EINDE VAN DE 66 DAGEN NIET BEREIK?

Dat doet er niet toe.

Deze uitdaging draait niet om succes of materialistische trofeeën, het gaat over het avontuur dat je hebt beleefd; de wijzigingen die je hebt aangebracht en elke kleine stap die je hebt gezet om dit specifieke moment te beleven.

Als je jezelf uitdaagt om te veranderen, heb je al gewonnen.

HOE KAN IK GYMSHARK 66 WINNEN/ WAT ZIJN DE CRITERIA OM TE WINNEN?

Als je jezelf uitdaagt om te veranderen, ben je al een winnaar in onze ogen - maar we zullen een paar personen kiezen die echt alles representeren waar #Gymshark66 voor staat om de ultieme prijs te winnen, plus een paar kleine goodies. De richtlijnen zijn als volgt:

 • Toon wat creatieve flare en originaliteit in je posts op sociale media. 
 • Je moet echt een positieve gewoonte hebben gevormd of je leven op een positieve manier hebben veranderd (onthoud dat dit niet speciaal een fysieke verandering hoeft te zijn).
 • Je moet hebben aangetoond dat, wat er ook gebeurt (verder dan de hoogtepunten, dieptepunten, uitdagingen of anderszins), jij je doel kunt bereiken ongeacht wat dat doel was.
 • Je moet geholpen hebben om anderen te inspireren en te motiveren om nieuwe positieve uitdagingen aan te gaan.

ALS DIT EEN UITDAGING IS, ZIJN ER DAN PRIJZEN?

Er zijn inderdaad prijzen... ze zijn voor Gymshark 66 2020 opgesplitst in drie categorieën. Bekijk de Algemene voorwaarden van Gymshark 66 voor specifieke details over de prijzen.

1: Winnaars van #Gymshark66 (2 personen):

 • Een reis naar een Gymshark evenement  
 • Eén Gymshark set per maand, voor een jaar 
 • Een smartwatch of fitness-tracker
 • Premium 1-jarig abonnement op de Gymshark Conditioning App
 • Een gepersonaliseerde Gymshark Draagband
 • Een gepersonaliseerd Gymshark T-shirt

2. Goede presteerders (15 personen):

 • Gepersonaliseerd Gymshark T-shirt
 • £250 Gymshark cadeaubon

3. Wekelijkse uitdagingswinnaars (9 personen):

 • £100 Gymshark cadeaubon

WANNEER WORDEN DE WINNAARS VOOR GYMSHARK 66 BEKENDGEMAAKT?

De twee #Gymshark66-winnaars:
De twee winnaars voor #Gymshark66 worden kort na de sluitingstijden op de hoogte gebracht via een direct bericht op hun Social Media-account (deze zijn te vinden in de Algemene voorwaarden van #Gymshark hier!), en bekendgemaakt op de Social platformen van Gymshark: Gymshark Central, Instagram, Twitter en onze Facebook-communitypagina op vrijdag 13 maart Hou een oogje in het zeil.

De vijftien #Gymshark66 Goede presteerders:
De vijftien Goede presteerders voor #Gymshark66 worden kort na de sluitingstijden op de hoogte gebracht via een direct bericht op hun Social MEdia-account (deze zijn te vinden in de Algemene voorwaarden van #Gymshark hier!), en hier bekendgemaakt op Gymshark Central op vrijdag 13 maart! Hou een oogje in het zeil.

De Wekelijkse uitdagingswinnaars van #Gymshark66
De winnaars voor de wekelijkse uitdagingen van #Gymshark66 worden kort na de sluitingstijden op de hoogte gebracht via een direct bericht op hun Sociale Media-account (deze zijn te vinden in de Algemene voorwaarden van #Gymshark hier!), en worden hier op Gymshark Central bekendgemaakt, elke vrijdag om 15:00 GMT.

OM NIEUWS TE ONTVANGEN OVER # GYMSHARK66 VOORDAT IEMAND ANDERS, KLIK HIER!

ZE ZEGGEN DAT HET 66 DAGEN DUURT OM EEN GEWOON AAN TE LERENN; WIJ GELOVEN DAT HET 66 DAGEN DUURT OM JE LEVEN TE VERANDEREN.

IN DEZE 66 DAGEN DAGEN WIJ JE UIT OM JOUW REDENEN NIET ERGENS OP TE RICHTEN, MAAR OM DE REDENEN WAAROM.

LEES MEER

GYMSHARK CENTRAL | GYMSHARK.COM

 

Similar Articles

Gymshark Sportbeha: Maten En Pasvormen

Gymshark Sportbeha: Maten En Pasvormen

Het is geen geheim dat het dragen van een sportbeha 'hartstikke belangrijk' is. Het dragen van de juiste beha terwijl je traint, minimaliseert de impact...